Tahdonvoimaa

Tahdonvoimalla tuloksiin

Tehokkaat, hauskat ja innostavat treenit joka lähtöön!!!  

Home      Jumppakalenteri/Hinnasto
 
Tahdonvoimalla
tuloksiin!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Tahdonvoimaa-treenit 2013

Klo
Tiistai 
Keskiviikko

Torstai 
Perjantai 
Sunnuntai

11.00-12.00

 
 
 
 
Zumba® 
Hietaman Nuorisoseurantalo/5,00€
12.00-13.00 
 
 
 
 
Kahvakuula
Hietaman NS-talon piha/5,00€
13.00-14.00 
 
 
 
 
Kuntonyrkkeily +Tärviö
Hietaman NS-talon piha/5,00€
17.00-18.00 
 
Zumba®
ABC Hirvaskangas 5,00 €
16.30-17.30
Zumba®
 
Herajärvenkoulun
kenttä/5,00€
Zumba®
ABC Hirvaskangas 5,00 €


17.30-18.30 
Zumba® 
Herajärvenkoulun
kenttä/5,00 €
 
18-19 Kahvakuula
ABC Hirvaskangas 5,00€

 
17.30-18.30
Kahvakuula

Herajärvenkoulun
kenttä/5,00€
18-19 Kahvakuula
ABC Hirvaskangas 5,00€

18.30-19.30


Kahvakuula 
Herajärvenkoulun
kenttä/5,00 €
 
 


19-19.30 Tärviö
ABC Hirvaskangas 5,00€
(Tauolla kylmän ajanjakson.
Keväällä jatketaan, kun
välineet ovat taas sulaneet)

 

18.30-19.30
Kuntonyrkkeily
+TÄRVIÖ
Herajärvenkoulun
kenttä/5,00€
 


 
19-19.30 Tärviö
ABC Hirvaskangas 5,00€

(Tauolla kylmän ajanjakson.
Keväällä jatketaan, kun
välineet ovat taas sulaneet) Treenaa edullisemmin
Tahdonvoimaa-kortilla! 

Kymppikortti 45 € ( sis.10 jumppakertaa oman valinnan muk.)

 • Kortin voi lunastaa jumppapäivänä, jumppapaikalta, käteisellä
 • HOX!!! Alle 18v. treenaavat meillä maksutta
 
  Jumppahinnat koostuvat:  Ammattitaitoisen, korkeasti koulutetun, alalla yli 20v. työskennelleen ohjaajan palveluista.
  Korkealuokkaisesta äänentoistosta, sähköstä ja teostomaksuista. Välinevuokrasta & logistiikasta (kuula, nyrkkeily, tärviö),
  kenttämaksuista ja lisenssimaksusta.
  Sisältävät luonnollisesti myös välilliset kulut sekä Alv. 10%. 
   
  TUNTIKUVAUKSET


  KAHVAKUULA
   
  Kahvakuulatunnillamme treenataan toiminnallisia liikkeitä, käyttäen välineenä huippusuosittua ja ylivoimaisen tehokasta kahvakuulaa. Treeni tehdään ryhmäliikuntana, musiikin tehostamana. Monipuolinen harjoitus kehittää samanaikaisesti lihasvoimaa, hengitys-verenkiertoelimistön kuntoa(kestävyys) sekä liikkuvuutta.
   
  Tunneilla opetetaan perusliikkeet ja edetään teknisesti haastavampiin harjoitteisiin pikkuhiljaa. Tunti kulkee aina tietyn, tutun ja toimivan, parhaan treenivaikutuksen tuovan kaavan mukaan. Tunneilla käytetään erilaisia painotuksia: tämän vuoksi ja parhaan harjoitusvaikutuksen takaamiseksi, eli kunnon ja voiman portaittaisen kehittymisen varmistamiseksi kuulien paino, sarjojen pituus ja toistomäärät vaihtelevat harjoituksen tavoitteen mukaan. Kahvakuulalla treenatessa tulee tehtyä "huomaamatta" ja "heilutellen" kova, tehokas treeni. Takuuvarmasti hikeä ja riemua tunnin täydeltä. Kahvakuula on ollut hitti suomessa nyt noin nelisen vuotta. Huippu-urheilijat ovat käyttäneet kahvakuulaa aktiivisesti paljon pidempään ja kahvakuulaharjoittelun ylivoimaiset tulokset ovat tehneet tästä maailman vanhimmasta kuntoiluvälineestä koko kansan suosikin. Tule ja jää armottomaan kahvakuulakoukkuun!

  Startataan musiikin rytmittämänä, kunnon menolla. Askellus ja avaavat liikkeet käynnistävät treenin pehmeästi, mutta jatko on silkkaa tykitystä. Vahvasti muokkkaavaa, tehokasta ja hauskaa haastetta tunnin täydeltä. Ei vaikeita koreografisia osuuksia. Mukavia, tehokkaita liikkeitä, jotka jokainen kyllä osaa ja jaksaa. Tunnilla temmelletään oman tuntemuksen mukaan. Askellusta, lihaskuntoa ja lopuksi venyttelyt. Takuuhiki ja hiillostus: toimii!  

  Varustus: joustavat, lämpimät (talvella) vaatteet, matalapohjaiset kengät, juomapullo. Omaakin kahvakuulaa voi käyttää, mutta Tahdonvoimaa-kahvakuulia on tarjolla.


  >> Ylös

  ZUMBA®


  Kaloreita kuluttava fitness-tanssitunti, joka on yhtä aikaa tehokas, hauska ja mukaansatempaava. ZUMBAN® kantavana ajatuksena on liikunnan ilo ja liikkeiden helppous. Se on sekä kehoa että mieltä hoitavaa liikuntaa. Treenatessa, vuoroin latinalaisen ja kansainvälisen tanssimusiikin tahdissa, arjen huolet unohtuvat.

  ZUMBA®-tunnin jälkeen olet aina hyväntuulinen ja energinen. Tunnin aikana yhdistellään useita musiikki- ja tanssityylejä, joista kootaan dynaaminen, innostava ja tehokas paketti.
  ZUMBASSA® hyödynnetään aerobicille tunnusomaista intervalli- ja kestävyysharjoittelua, jolla saadaan maksimoitua kehon kaloreiden kulutus ja rasvanpoltto. Siihen yhdistetään helppoja tanssiaskelia vuoroin nopeaan ja hitaaseen rytmiin. Jokainen tunti on ainutlaatuinen ja hauska. Uskomme, että se motivoi ja kannustaa sinua tulemaan ZUMBA-tunnille yhä uudestaan ja uudestaan.

  ZUMBA® sopii sekä vasta-alkajille että pidempään liikuntaa harrastaneille. Et tarvitse aiempaa tanssikokemusta: Zumbassa® jokainen on luontainen tähtitanssija!


  Kuntonyrkkeily

   
  Kuntonyrkkeily on erittäin monipuolinen, tehokas, hauska, haastava, itseluottamusta lisäävä ja rentouttava kuntoilumuoto kuormittaen harrastajan koko liikuntaelimistöä. Kuntonyrkkeilyssä mieli ja keho keskitetään kokonaisvaltaiseen treeniin, joka on intensiivistä ja keskittynyttä, mutta hauskaa.
   
  Kuntonyrkkeilyssä hyödynnetään nyrkkeilyn ja kamppailulajien pitkiä perinteitä ja se on suosittu kuntoilumuoto kaikkialla länsimaissa.  Kuntonyrkkeilyssä käytetään erilaistien lyöntien ja muiden perinteisten nyrkkeilytekniikoiden ohella myös muiden kamppailulajien asentoja ja liikkeitä, kuten tehokkaita torjuntoja ja iskuja. Kamppailulajeissa on kyse itsepuolustuksesta, ei hyökkäyksestä.  Nyrkkeily taas on pohjimmiltaan aggressiivinen ajanviete , joka on syntynyt jo yli 2000 vuotta eaa. Yhdistämällä nyrkkeilyn aggressiivisuuden ja kamppailulajien puolustusasenteen, saadaan kokoon harkittu ja määrätietoinen paketti teräviä ja hallittuja liikkeitä, jotka kehittävät lihaskuntoa ja hengitys-verenkiertoelimistön kuntoa nousujohteisesti ja tarkoituksenmukaisesti.
   
  Kuntonyrkkeily onkin täysipainoinen matka vapautuneeseen fyysiseen ilmaisuun: Patoutuneen energian ja stressin purkaminen on vapauttavaa, hauskaa ja rauhoittavaa..ja kunto kohoaa lähes huomaamatta..noo..mitä nyt vähän keho mustelmilla, korvat kukkakaalina ja verenmaku suussa!!!

  >> Ylös
    
   
   
  Tärviö
  Tärviö on monipuolinen, erittäin tehokas ja työntäyteinen harjoittelumuoto, kehonkielen hallittu kaaos. Rytmiä, suunnanmuutoksia, epätasapainoa, kiertoja, nostoja, heittoja, kiihdytyksiä, jarrutuksia, vetoja, työntöjä, hyppyjä, askelluksia, lyöntejä, iskuja, heilautuksia ja paljon muuta.

  Tehdään koko kropalle, ketjutetusti hermottaen haastava ja raaka treeni, jossa ei säästellä hengitys- verenkiertoelimistöä semminkään kuin lihaksistoa ja tahdonvoimaa. Harjoitus sisältää aina hieman itkua ja tuskanhikeä. Turvallisesti, tehokkaasti, taloudellisesti ja tunteella. Tärviö kehittää kehon kykyä selvitä erilaisista haasteista ja oppia uutta. Vahvistaa arjessa jaksamista.
  Intensiivinen ja verenmakuinen harjoitus,joka muokkaa kehoa, nostaa kestävyyskuntoa ja lisää tahdonvoimaa, opettaa nöyryyttä.

  Tekninen toteutus tunneilla on Rastiharjoittelua. Aikasarjoina.
  Minun kroppa, minun treeni.  Sopii jokaiselle harrastajalle: Jokainen tekee MINUN-TÄYSILLÄ!!!! Kaikki omaan pesään.
  Et tarvitse aikaisempaa kokemusta traktorinrenkaista, kettingeistä, kumisäkeistä tai letkuista. Nämä asiat OVAT JO SINUN KROPASSA!! Tämän sinä jo osaat! Senku tulet vaan messiin!

  Varusteeksi hyvät ja tukevat kengät. Mahdollisesti myös hanskat.
   

   

   

  TUOTE/PALVELU 
  HINTA (Sis.Alv:n)
  SISÄLTÖ 
  Ryhmäliikunnan ohjaus (ohjaajalla välineet mukana /LISENSSITUNNIT(zumba, lesmills) 
  • 150 €/h. + 1 € osallistuja
  • tilavuokra 7 €/h.
  • Ammattitaitoinen liikunnanohjaaja ohjaa tilaamanne ryhmäliikuntatunnin Tahdonvoimaa:n välineillä(esim. Kahvakuula,Kuntonyrkkeily,step, keppijumppa, toiminnallinen treeni)
  Uinnin opetus, vesiliikunnanohjaus
  • 150 €/h. + uintimaksu/hlö. 
  • Ammattitaitoinen liikunnanohjaaja ohjaa tilaamanne vesiliikuntatunnin (uinnin tekniikkaopetusta, lasten uimakoulu, vauvauinti, vesijumppa, vesijuoksu ym.)
   
   
  • Yli 7 km:n yhdensuuntaisista matkoista laskutetaan matkakulut erikseen: 0,45 €/ km. tai 0,52 €/km. peräkärryn kanssa.
   
   
  ⇒Tilatuista, 7-3 vrk:tta ennen tilaisuutta peruutetuista tunneista veloitetaan 50% tuntihinnasta. Myöhemmin peruutetuista tunneista veloitetaan 100%.