Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Käy tykkäämässä meistä Facebookissa

 
 

Lue ajattomana säilyviä  Tahdonvoimaa-blogin artikkeleita ravinteikkaasta ruuasta, kehon koostumuksen muuttamisesta ja onnistumisesta:

 

 

 

1.11.2012 alkaen
Alle 18-vuotiaat (aiemmin alle 15v.) treenaavat
meillä maksutta!! Firman piikkiin.
Tervetuloa!!!

 

 

 

Tahdonvoimaa-treenien kielellä "säävaraus" tarkoittaa sitä, että varataan joka säällä aikaa hillittömälle treenille. Meillä on voimassa jatkuva säävaraus: Treenataan säällä, kuin säällä ja AINA TÄYSILLÄ!Tehokkaat, hauskat ja innostavat treenit joka lähtöön!

 

 

MITEN TOIMIA TREENEIHIN TULLESSA?
 
Tahdonvoimaa treenit järjestetään miltei poikkeuksetta ulkona.
Saarijärvellä treenaillaan Herajärvenkoulun pihassa, Äänekosken Hietamalla Seurantalon tai koulun pihassa.(Riippuen pihan iljanteisesta liukkaustasosta....Valitaan aina pitävin pihapinta)
Äänekosken Hirvaskankaalla ABC:n lisärekkaparkissa, nelostien varressa.
Treenipaikalle tullessasi tallusta suoraan lähelle mustaa Skodaa ja peräkärryä. Auton viereltä löytyy pöytä ja nimilista, johon sinun tulee kirjata nimesi. Nimen perään rasti joko kohtaan :kertamaksu, alle 18v.(ilmainen)  tai kortti( kymppikortti ks.palvelut). Maksu suoritetaan pöydän alta löytyvään maitotonkkaan.
Zumbassa ei tarvita välineitä, joten nimen kirjaamisen jälkeen olet valmis aloittamaan treenin.
 
Vettä voi tankata omaan treenipulloon vesitonkasta.
 
Kuntonyrkkeilyyn tai kahvakuulatunnille tullessasi toimi nimilistan ja osallistumismaksun kanssa samoin, kuin edellä. Sen jälkeen voit valita peräkärrystä sopivan/sopivat kuulat tai pistarit ja hanskat.
 
LYHYESTI:
1. Kirjoita nimi osallistujalistaan
2.Suorita osallistumismaksu maitotonkkaan
3.Ota välineet itsellesi(kuulat, hanskat/pistarit)

 

 

 

 

TAHDONVOIMAA TREENEISTÄ:

Voinko, osaanko, uskallanko?

Kyllä, kyllä, kyllä! Tahdonvoimaa treenit ovat tarkoitetut KAIKILLE! Tahdonvoimaa treeneissä vedetään aina 100 lasissa, jokaisen osallistujan OMA sata lasissa! Treenin tiimellyksessä ei kerkeä katsella toisten treeniä, vaan jokainen saa keskittyä rauhassa omaan tekemiseensä ja nautti sietokyvyn venyttämisestä ja uusista oivalluksista, suorituskyvyn kehittymisestä ja tekniikan parantumisesta. Voit valita paikan eturivistä tai etsiytyä taaemmaksi, väljemmille vesille.
Kun tuntuu, että jokin asia vaatii tarkennusta:KYSY!!! Kysy heti ohjaajalta, tai kysy tunnin päätteeksi, mutta KYSY!!!! KOMMENTOI JA KESKUSTELE!!! Niistä kysymyksistä, kommenteista ja ajatuksista hyötyy koko treeniväki, sillä pyrimme jakamaan tietoa ja ideoita eteenpäin jatkuvasti! Tarkoituksenamme on kehittää, vahvistaa, kuntouttaa, hiostaa ja hiillostaa...tekniikkaa ei koskaan voi oppia liikaa, joten kysymysten avulla päästään treeneissä aina eteenpäin ja tekniikka senkun paranee!!
 Alle 15 vuotiaille suosittelemme Zumbaa. Kuulailun kiinnostaessa, kuulailua puukuulilla ja kevyimmillä kuulilla. Mutta riippuen treenipohjasta, harrastuneisuudesta ja aiemmasta treenitaustasta, voi nuorempikin harrastaa kahvakuulailua(lisäpainoharjoittelua) voimatasoonsa nähden sopivalla kuulalla.
Treeneissämme käy monen ikäistä väkeä alakouluikäisestä-eläkeläiseen asti. Niin miehiä, kuin naisiakin, poikia ja tyttöjä. Edellytyksenä treenin onnistumiseen on utelias mieli ja kokeilunhalu. Mitään muuta ei tarvita! Tunneilla opetetaan tekniikat ja ohjaaja opastaa mm. kuulan painon valinnassa, liiketekniikassa, turvallisuustekijöissä ym.

Liikunnan riemua ja osallistumisen iloa

Tahdonvoimaa tunneilla käy iloista, ihanaa porukkaa. Tule joukkoomme ja nauti kehon kiusaamisesta ja siitä, minkä onnistumisen kokemuksen ja autuaan olon hillitön liikunta mukavassa porukassa aiheuttaa!!!!