Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Käy tykkäämässä meistä Facebookissa

 
 

Lue ajattomana säilyviä  Tahdonvoimaa-blogin artikkeleita ravinteikkaasta ruuasta, kehon koostumuksen muuttamisesta ja onnistumisesta:

 

 

 

1.11.2012 alkaen
Alle 18-vuotiaat (aiemmin alle 15v.) treenaavat
meillä maksutta!! Firman piikkiin.
Tervetuloa!!!

 

 

 

Tahdonvoimaa-treenien kielellä "säävaraus" tarkoittaa sitä, että varataan joka säällä aikaa hillittömälle treenille. Meillä on voimassa jatkuva säävaraus: Treenataan säällä, kuin säällä ja AINA TÄYSILLÄ!Tehokkaat, hauskat ja innostavat treenit joka lähtöön!

 

 

KAHVAKUULA
 
Kahvakuulatunnillamme treenataan toiminnallisia liikkeitä, käyttäen välineenä huippusuosittua ja ylivoimaisen tehokasta kahvakuulaa. Treeni tehdään ryhmäliikuntana, musiikin tehostamana. Monipuolinen harjoitus kehittää samanaikaisesti lihasvoimaa, hengitys-verenkiertoelimistön kuntoa(kestävyys) sekä liikkuvuutta.
 
Tunneilla opetetaan perusliikkeet ja edetään teknisesti haastavampiin harjoitteisiin pikkuhiljaa. GS(Kahvakuulaurheilun kilpailumuoto Girevoy Sport) liikkeet ja monimuotoiset jumppaliikkeet kuulalla niveltyvät tunneille sopusoinnussa ja varmistavat tehokkaan treenin ja liikeratojen säilymisen. Vaihteleva harjoittelu pitää rasitusvammat loitolla ja kehittää motoriikkaa monipuolisesti.  Tunti kulkee toimivan, parhaan treenivaikutuksen tuovan kaavan mukaan, mutta sisältö vaihtuu neljän viikon välein, vuosisuunnitelman mukaisesti.
Nivelten mobilisaatio, kehon - ja mielen lämmittely, itse harjoitus ja jäähdyttelyt.

Tunneilla käytetään erilaisia painotuksia: tämän vuoksi ja parhaan harjoitusvaikutuksen takaamiseksi,  kunnon ja voiman portaittaisen kehittymisen varmistamiseksi kuulien paino, sarjojen pituus ja toistomäärät vaihtelevat harjoituksen tavoitteen mukaan. Kahvakuulalla treenatessa tulee tehtyä "huomaamatta" ja "heilutellen" kova, tehokas treeni. Takuuvarmasti hikeä ja riemua tunnin täydeltä. Kahvakuula on ollut hitti suomessa jo useita vuosia. Huippu-urheilijat ovat käyttäneet kahvakuulaa aktiivisesti jo todella pitkään ja kahvakuulaharjoittelun ylivoimaiset tulokset ovat tehneet tästä maailman vanhimmasta kuntoiluvälineestä koko kansan suosikin. Tule ja jää armottomaan kahvakuulakoukkuun!

Startataan musiikin rytmittämänä, kunnon menolla. Askellus ja avaavat liikkeet käynnistävät treenin pehmeästi, mutta jatko on silkkaa tykitystä. Vahvasti muokkkaavaa, tehokasta ja hauskaa haastetta tunnin täydeltä. Ei vaikeita koreografisia osuuksia. Mukavia, tehokkaita liikkeitä, jotka jokainen kyllä osaa ja jaksaa. Tunnilla temmelletään oman tuntemuksen mukaan. Askellusta, lihaskuntoa ja lopuksi venyttelyt. Takuuhiki ja hiillostus: toimii!  

Varustus: joustavat, lämpimät (talvella) vaatteet, matalapohjaiset kengät, juomapullo. Omaakin kahvakuulaa voi käyttää, mutta Tahdonvoimaa-kahvakuulia on tarjolla.