Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Käy tykkäämässä meistä Facebookissa

 
 

Lue ajattomana säilyviä  Tahdonvoimaa-blogin artikkeleita ravinteikkaasta ruuasta, kehon koostumuksen muuttamisesta ja onnistumisesta:

 

 

 

1.11.2012 alkaen
Alle 18-vuotiaat (aiemmin alle 15v.) treenaavat
meillä maksutta!! Firman piikkiin.
Tervetuloa!!!

 

 

 

Tahdonvoimaa-treenien kielellä "säävaraus" tarkoittaa sitä, että varataan joka säällä aikaa hillittömälle treenille. Meillä on voimassa jatkuva säävaraus: Treenataan säällä, kuin säällä ja AINA TÄYSILLÄ!Tehokkaat, hauskat ja innostavat treenit joka lähtöön!

 

 


Kuntonyrkkeily (seuraa ilmoittelua: kurssimuotoisena lyhyitä jaksoja pitkin vuotta)

 
Kuntonyrkkeily on erittäin monipuolinen, tehokas, hauska, haastava, itseluottamusta lisäävä ja rentouttava kuntoilumuoto kuormittaen harrastajan koko liikuntaelimistöä. Kuntonyrkkeilyssä mieli ja keho keskitetään kokonaisvaltaiseen treeniin, joka on intensiivistä ja keskittynyttä, mutta hauskaa.
 
Kuntonyrkkeilyssä hyödynnetään nyrkkeilyn ja kamppailulajien pitkiä perinteitä ja se on suosittu kuntoilumuoto kaikkialla länsimaissa.  Kuntonyrkkeilyssä käytetään erilaistien lyöntien ja muiden perinteisten nyrkkeilytekniikoiden ohella myös muiden kamppailulajien asentoja ja liikkeitä, kuten tehokkaita torjuntoja ja iskuja. Kamppailulajeissa on kyse itsepuolustuksesta, ei hyökkäyksestä.  Nyrkkeily taas on pohjimmiltaan aggressiivinen ajanviete , joka on syntynyt jo yli 2000 vuotta eaa. Yhdistämällä nyrkkeilyn aggressiivisuuden ja kamppailulajien puolustusasenteen, saadaan kokoon harkittu ja määrätietoinen paketti teräviä ja hallittuja liikkeitä, jotka kehittävät lihaskuntoa ja hengitys-verenkiertoelimistön kuntoa nousujohteisesti ja tarkoituksenmukaisesti.
 
Kuntonyrkkeily onkin täysipainoinen matka vapautuneeseen fyysiseen ilmaisuun: Patoutuneen energian ja stressin purkaminen on vapauttavaa, hauskaa ja rauhoittavaa..ja kunto kohoaa lähes huomaamatta..noo..mitä nyt vähän keho mustelmilla, korvat kukkakaalina ja verenmaku suussa!