Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Käy tykkäämässä meistä Facebookissa

 
 

Lue ajattomana säilyviä  Tahdonvoimaa-blogin artikkeleita ravinteikkaasta ruuasta, kehon koostumuksen muuttamisesta ja onnistumisesta:

 

 

 

1.11.2012 alkaen
Alle 18-vuotiaat (aiemmin alle 15v.) treenaavat
meillä maksutta!! Firman piikkiin.
Tervetuloa!!!

 

 

 

Tahdonvoimaa-treenien kielellä "säävaraus" tarkoittaa sitä, että varataan joka säällä aikaa hillittömälle treenille. Meillä on voimassa jatkuva säävaraus: Treenataan säällä, kuin säällä ja AINA TÄYSILLÄ!Tehokkaat, hauskat ja innostavat treenit joka lähtöön!

 

 

Tärviö
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tärviö-tunnit järjestetään lämpimänä vuodenaikana. Tauolla talvisin turvallisuuden ja varusteiden toimivuuden vuoksi. (köysien ym. jäätyminen)

Tärviö on monipuolinen, erittäin tehokas ja työntäyteinen harjoittelumuoto, kehonkielen hallittu kaaos. Rytmiä, suunnanmuutoksia, epätasapainoa, kiertoja, nostoja, heittoja, kiihdytyksiä, jarrutuksia, vetoja, työntöjä, hyppyjä, askelluksia, lyöntejä, iskuja, heilautuksia ja paljon muuta.


Tehdään koko kropalle, ketjutetusti hermottaen haastava ja raaka treeni, jossa ei säästellä hengitys- verenkiertoelimistöä semminkään kuin lihaksistoa ja tahdonvoimaa. Harjoitus sisältää aina hieman itkua ja tuskanhikeä. Turvallisesti, tehokkaasti, taloudellisesti ja tunteella. Tärviö kehittää kehon kykyä selvitä erilaisista haasteista ja oppia uutta. Vahvistaa arjessa jaksamista.
Intensiivinen ja verenmakuinen harjoitus,joka muokkaa kehoa, nostaa kestävyyskuntoa ja lisää tahdonvoimaa, opettaa nöyryyttä.

Tekninen toteutus tunneilla on Rastiharjoittelua. Aikasarjoina.
Minun kroppa, minun treeni.  Sopii jokaiselle harrastajalle: Jokainen tekee MINUN-TÄYSILLÄ!!!! Kaikki omaan pesään.
Et tarvitse aikaisempaa kokemusta traktorinrenkaista, kettingeistä, kumisäkeistä tai letkuista. Nämä asiat OVAT JO SINUN KROPASSA!! Tämän sinä jo osaat! Senku tulet vaan messiin!

Varusteeksi hyvät ja tukevat kengät. Mahdollisesti myös hanskat.

(Hakkaamassa Johanna Soiluaho)